tiistai 27. maaliskuuta 2012

Hallitus haluaa kasvattaa Suomen osuutta kriisirahastoissa

Taas Suomelta viedään rahat etelän rötösherroille!


Rakas valtiovarainministerimme on tunnustellut mahdollisuutta kasvattaa Suomen kriisirahaston kokoa 16-18 miljardista eurosta (korkotasosta riippuen) yli 20 miljardiin euroon. Saanen kysyä miksi. Suomella on allaan uppoava talouden vene, yitykset lomauttavat edelleen työvoimaansa, vaikka häivähdyksiä paremmasta onkin havaittavissa.

Jos tuo raha, mikä on ajettu keski- ja eteläeuroopan maihin, jossa korruptio, veronkierto ja mitä ihmeellisemmät  lääkärien kirjoittelemat varhaiseläkkeet ovat yleisiä, olisi ajettu suomalaisen sivistys- ja sosiaalivaltion ylläpitämiseen voisi suomalainen omaishoitaja syödä muutakin kuin kaurapuuroa ja hernekeittoa. Suomen valtio leikkaa omia menojaan tänä vuonna merkittävästi, mutta silti on rahaa änkeä etelään. Pelastetaanko tässä nyt suomalaisten sijoittajien rahoja vai maksetaanko parempaa neuvottelu asemaa johonkin muuhun EUn keskuhallintoon ajavassa tilanteessa.



Suomalaisten politiikan vaikuttajien pitäis katsoa edes joskus omaa kansaansa. Pääministeri, valtiovarainministeri, ulkoministeri ja sisäministeri kikkailevet alkoholilainsäädännöllä, Uusi-Seelantilaisen liikenneministerin toilailuilla, eurooppaseikkailuissaan ja suuryritysten pelastamisella. Kuulisin mieluummin Itäpolitiikasta, työttömyyden poistamisesta ja keinoista joilla suomalainen työntekijä saa sen arvostuksen ja elintason joka hänelle kuuluu.



Tämä viimeinen tukipaketin laajentamispäätös on maksettu suoraan arvonlisäverolla, eli sillä verolla joka on kaikille sama. Jos ihan tarkkoja ollaan, se on eniten köyhän kukkaroa rokottava vero, ruokaa kun on pakko ostaa, vaatteita lämmittämään ja sähköä siihen ainoaan televisioon, radioon tai vanhaan tietokoneeseen, jotta tietäisi mihin oman valtion miljardit tällä kertaa tuupataan. Olen onnellisessa asemassa ollessani töissä ja tienaavani ihan hyvää elantoa. Työpaikkani ilmapiirikin on erinomainen. Mutta naapureistani kaikki eivät ole töissä ja näen raadollisesti täällä vanhalla kerrostaloalueella miltä Suomi näyttää näissä talouden päätöksissä




Toivon keskustelua asiasta, asian vierestä, asiallista ja suorapuheista.



Ajastasi ja lukemisen vaivasta kiittäen

Hyvää kevättä toivottaen

Koneistaja, metsästäjä ja toisinajattelija

Kalle Hakala

2 kommenttia:

sintteri kirjoitti...

No tottahan työn tekijältä vielä pari ylimääräistä euroa irtoo noihin villityksiin.. vaikka alkaa tili palkkojen välillä näyttämään aika tyhjältä.. Ei oo tarvinnu kyllä ostaa uusia vaatteita ihan vähään aikaan kun ei riitä rahat pakollisten asioiden jälkeen kuten ruoka ja asuminen ja lastenruoka ja vaipat ovat aivan saatanan kalliita..toki voisihan sitä jäädä rahaa jos oikein yrittäisi tinkiä kaikesta mukavuudesta mutta onko se nyt sitten suomen kaltaisen sivistys valtion touhua? koska ei sitä "luksustakaan liikaa ole. Ei tässä oikein muuta kuin että HYVÄ SUOMI! jatkakaa vaan samaan malliin.. en tiedä oletteko oikeasti noin SAATANAN tyhmiä vai sokeita että ette näe mihin tämä maa on menossa. jos suomessa haluaa joku ulkomaalainen (ylikansallinen pörssiyhtiö tai ihan vaan pakolainen) jotain tehdä niin täältä löytyy kyllä maksajia mm allekirjoittanut ja samalla vanhukset ja lapset eivät saa kaikkea mitä tarvitsisivat (hoitoa) HYKS:n lastenosasto on ilmeisesti samalta aikakaudelta kuin koko rakennus ja erittäin huonossa kunnossa kannattaisi päättäjien oikein käydä paikan päällä ja tuumata haluaisiko viedä lapsensa äitinsä tai itsensä sen tasoiseen hoitolaitokseen? tuskin mutta onneksi on rahaa mennä vaikka jonnekkin muolle sitten hoitoon. Eli ei muuta kuin muutetaan porukalla kreikkaan kun siellä luulisi olevan asiat jo kohta aika kivasti kun sinne on rahaa syydetty niin saatanasti. Missään ei ainakaan päästä sanomaan että suomi on köyhä maa joka ei välitä muista(nimenomaan muista mutta ei omista) ihmisistä ainiin ja se oma perse on tärkeä helppo on edustajien päättää että nostetaan sitä ja tätä kun PERUSPALKKA on isompi kuin 4 duunarilla yhteensä Bruttona(johon kela voisi lopettaa vertaamasta kaikkia saatanan etuuksiaan uskokaa jo bruttoa ei saa käteen!ei se ole silloin vertailu kelpoinen mihinkään)koska se ei päättäjän pusiin vaikuta kaupat myöntää 10% alennuksia päivittäis tavaroista niille jotka niitä nyt edes hakee sieltä ellei käy "firmanpiikkiin" syömässä ja muutenkin ajellaan taksilla ja asutaan hotellissa kaikki nämät teille korvataan vailla mitään perusteita tai voisihan joku sanoa että te teette kovaa työtä mutta oikeasti he vaan pettävät itseään siinä.. kansanedustajat eivät ole työtä nähneetkään ettehän te oikeasti edes käy niissä istunnoissa hävetkää! Sitten vielä "Puolustus ministeri" Wallin ja kumppanit en viitsi edes sanoa ymmärtäkää itse hypätä sinne lahden toiselle puolelle! kitos.

Kalle Hakala kirjoitti...

Kyllä totta turiset. Itselläni on kaksi päivää tiliin ja tili huokuu tyhjyyttä, autoakin tarvisi korjata, vakuutukset maksavat aivan helvetisti ja eilen tuli ilmoitus vuokran korottamisesta. Tämä on vain sitä henkilökohtaista helvettiä jota jokaisen suomalaisen pitää tänä päivänä elää. Itse olen sitä onnekasta sukupolvea joka sai ala-asteelta lähtien kunnollisen peruskoulutuksen pienessä kyläkoulussa, siellä ihan oikeasti opittiin eikä pidetty vapaita kun ei ole rahaa maksaa koulutuksesta. Valtion ei tätä vauhtia tarvi enään kauaa harrastaa kiristys ja euroopanseikkailu " kyllä me maksetaan asennetta.

Kiitos kommentistasi Sintteri